Berita Terbaru :

Jom Baca!!!

Followers

Ayyuha al-Syabab


"Sudut yang paling merbahaya sekali dalam sesuatu umat yang sedang membangun-terutama di ketika masih dalam peringkat permulaan kebangkitan ialah lahirnya berbagai corak fikrah dan pegangan, pelbagai seruan, bermacam-macam program, pelbagai langkah dan cara yang bersimpang siur di samping lahirnya begitu banyak orang-orang yang berlagak penganjur dan pemimpin.

Semua itu hanya memecah belahkan tenaga serta mencerai beraikan kekuatan yang sedia ada lalu mengendalakan tercapainya segala matlamat yang dituju.

Menyedari hal inilah maka suatu kajian terhadap segala fikrah tadi serta suatu analisa perbandingan di antaranya merupakan suatu persoalan yang asasi yang mesti dilakukan oleh setiap orang yang benar-benar inginkan reformasi"

-hassan al-banna-

Sunday, November 13, 2011

Anak Muhyiddin Menangi AIM 2011 Kategori Artis Baru Terbaik Dan Lagu Inggeris Terbaik


Berita gempak!! Di Astro Ria berlangsung AIM 2011.  Najwa Muhyiddin iaitu anak TPM memenangi Artis Baru Terbaik dan Lagu Inggeris Terbaik. Namun semasa ucapan kemenangannya..
 
Tiada langsung nama Muhyiddin disebut... Malah semasa pengumuman kemenangan pun hanya nama Najwa di sebut... cover baik punya!! Inilah contoh terbaik buat pemimpin yang kononnya memperjuangkan Islam!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Pakatan Rakyat 2

Popular Posts

Mutiara Kata

"...... makanan semanis dan selazat ini bukan dibuat daripada wang ayah dan ibumu. Kenyangkan perut rakyatmu dengan makanan ini sebelum engkau mengenyangkan perutmu"

Khalifah Umar bin Khatab

Alexa Internet

There was an error in this gadget

Blog Archive