Berita Terbaru :

Jom Baca!!!

Followers

Ayyuha al-Syabab


"Sudut yang paling merbahaya sekali dalam sesuatu umat yang sedang membangun-terutama di ketika masih dalam peringkat permulaan kebangkitan ialah lahirnya berbagai corak fikrah dan pegangan, pelbagai seruan, bermacam-macam program, pelbagai langkah dan cara yang bersimpang siur di samping lahirnya begitu banyak orang-orang yang berlagak penganjur dan pemimpin.

Semua itu hanya memecah belahkan tenaga serta mencerai beraikan kekuatan yang sedia ada lalu mengendalakan tercapainya segala matlamat yang dituju.

Menyedari hal inilah maka suatu kajian terhadap segala fikrah tadi serta suatu analisa perbandingan di antaranya merupakan suatu persoalan yang asasi yang mesti dilakukan oleh setiap orang yang benar-benar inginkan reformasi"

-hassan al-banna-

Saturday, August 11, 2012

Satu kisah pelik tetapi benar '' Pertama kali dalam sejarah negara kita .. " : Anak Kampung Blog

.


Anak Kampung Blog: Satu kisah pelik tetapi benar ''

Pertama kali dalam sejarah negara kita ..

...: . Seorang pelajar UiTM Cawangan Pahang telah disaman oleh Unit Keselamatan Universiti tersebut kerana kesalahan "MEMPUNYAI PELEKAT USTAZ AZHAR IDRUS"

Inilah pertama kali dalam sejarah negara kita, menempelkan pelekat Ulamak menjadi satu kesalahan trafik/lalulintas

Dinegara Israel Yahudi Laknatullah pun tak lakukan sebegitu zalim dan kejam keatas rakyatnya, tetapi di negara yang diperintah oleh UMNO, yang mengaku menobatkan ajaran Islam dan mempertahankan hak dan Ketuanan Melayu sanggup lakukan keatas pelajar Melayu beragama Islam.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Pakatan Rakyat 2

Popular Posts

Mutiara Kata

"...... makanan semanis dan selazat ini bukan dibuat daripada wang ayah dan ibumu. Kenyangkan perut rakyatmu dengan makanan ini sebelum engkau mengenyangkan perutmu"

Khalifah Umar bin Khatab

Alexa Internet

There was an error in this gadget

Blog Archive