Berita Terbaru :

Jom Baca!!!

Followers

Ayyuha al-Syabab


"Sudut yang paling merbahaya sekali dalam sesuatu umat yang sedang membangun-terutama di ketika masih dalam peringkat permulaan kebangkitan ialah lahirnya berbagai corak fikrah dan pegangan, pelbagai seruan, bermacam-macam program, pelbagai langkah dan cara yang bersimpang siur di samping lahirnya begitu banyak orang-orang yang berlagak penganjur dan pemimpin.

Semua itu hanya memecah belahkan tenaga serta mencerai beraikan kekuatan yang sedia ada lalu mengendalakan tercapainya segala matlamat yang dituju.

Menyedari hal inilah maka suatu kajian terhadap segala fikrah tadi serta suatu analisa perbandingan di antaranya merupakan suatu persoalan yang asasi yang mesti dilakukan oleh setiap orang yang benar-benar inginkan reformasi"

-hassan al-banna-

Sunday, August 12, 2012

Cara Betul Membaca Ayat Kursi Untuk Merawat Orang Yang Kena RasukCara Betul Membaca Ayat Kursi Untuk Merawat Orang Yang Kena Rasuk

Salam Pembaca yang setia,

Cara yang betul yang diterangkan oleh Al-Fadhil Dato Ustaz Ismail Kamus untuk membaca Surah Ayatul Kursi bagi merawat orang yang terkena gangguan atau rasukan Jin adalah berikut:

1. Mula dengan azan.

2. Ayatul Kursi hendaklah dibaca sebanyak 300x dengan 9 waqaf. Tiap-tiap waqaf hendaklah berhenti. (Jikalau ada 10 orang, maka dibaca sebanyak 30 kali SETIAP seorang).


Jom tengok video di bawah ini.
                     
                 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Pakatan Rakyat 2

Popular Posts

Mutiara Kata

"...... makanan semanis dan selazat ini bukan dibuat daripada wang ayah dan ibumu. Kenyangkan perut rakyatmu dengan makanan ini sebelum engkau mengenyangkan perutmu"

Khalifah Umar bin Khatab

Alexa Internet

Blog Archive