Berita Terbaru :

Jom Baca!!!

Followers

Ayyuha al-Syabab


"Sudut yang paling merbahaya sekali dalam sesuatu umat yang sedang membangun-terutama di ketika masih dalam peringkat permulaan kebangkitan ialah lahirnya berbagai corak fikrah dan pegangan, pelbagai seruan, bermacam-macam program, pelbagai langkah dan cara yang bersimpang siur di samping lahirnya begitu banyak orang-orang yang berlagak penganjur dan pemimpin.

Semua itu hanya memecah belahkan tenaga serta mencerai beraikan kekuatan yang sedia ada lalu mengendalakan tercapainya segala matlamat yang dituju.

Menyedari hal inilah maka suatu kajian terhadap segala fikrah tadi serta suatu analisa perbandingan di antaranya merupakan suatu persoalan yang asasi yang mesti dilakukan oleh setiap orang yang benar-benar inginkan reformasi"

-hassan al-banna-

Tuesday, August 28, 2012

KERENGGA: Imam Terkedu Lihat Mashitah Bersalam Dengan NajibKERENGGA: Imam Terkedu Lihat Mashitah Bersalam Dengan Najib 

Facebook Ungku Mohd Noor Ungku Mahmood
 
KELMARIN saya bertemu dengan seorang Imam Mesjid antara yang hadhir dalam PROGRAM IMAM DAN WARGA MESJID, anjuran JPM, Jamil Khir dan Masitah sehari sebelum Ramadan.

Kabarnya 13 ribu orang yang hadir. Dalam program tersebut Najib bersalam dengan Masitah yang disaksikan para hadirin.

Terkejutlah imam tersebut. Berkatalah Imam yg sokong kerajaan" bukan salah Najib dia tak tahu hukum, mereka salahkan Ustazah Masitah" Jawab Imam yang tahu hukum"

Itu sebab tak bolih sokong Najib jadi pemimpin sebab JAHIL hukum". Dalam perjumpaan itu Imam dijanjikan jubah dan RM200. Sampai la ni hanya dapat jubah, itupun kabarnya kena songlap, fulus nahi.

Itulah UMNO yang politikkan mesjid. UMNO SEMUA BOLIH ???
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Pakatan Rakyat 2

Popular Posts

Mutiara Kata

"...... makanan semanis dan selazat ini bukan dibuat daripada wang ayah dan ibumu. Kenyangkan perut rakyatmu dengan makanan ini sebelum engkau mengenyangkan perutmu"

Khalifah Umar bin Khatab

Alexa Internet

Blog Archive