Berita Terbaru :

Jom Baca!!!

Followers

Ayyuha al-Syabab


"Sudut yang paling merbahaya sekali dalam sesuatu umat yang sedang membangun-terutama di ketika masih dalam peringkat permulaan kebangkitan ialah lahirnya berbagai corak fikrah dan pegangan, pelbagai seruan, bermacam-macam program, pelbagai langkah dan cara yang bersimpang siur di samping lahirnya begitu banyak orang-orang yang berlagak penganjur dan pemimpin.

Semua itu hanya memecah belahkan tenaga serta mencerai beraikan kekuatan yang sedia ada lalu mengendalakan tercapainya segala matlamat yang dituju.

Menyedari hal inilah maka suatu kajian terhadap segala fikrah tadi serta suatu analisa perbandingan di antaranya merupakan suatu persoalan yang asasi yang mesti dilakukan oleh setiap orang yang benar-benar inginkan reformasi"

-hassan al-banna-

Saturday, January 12, 2013

Kl112 update - SUASANA STADIUM MERDEKA- SEJARAH BARU HIMPUNAN RAKYAT..


meriahnya suasana di Stadium Merdeka di saat ini. Rakyat hadir dari jauh dan dekat untuk menuntut keadilan daripada pihak bertanggungjawab. Mereka berhabis tenaga dan wang ringgit hanya untuk melahirkan rasa tidak puas hati yang terdapat dalam hati dan fikiran mereka.


Semoga usaha semua pihak untuk menjayakan perhimpunan kebangkitan rakyat secara besar-besaran di Kuala Lumpur tidak sia-sia.

Bersamalah kita mendoakan agar tiada kejadian buruk berlaku. Amiiin!

sumber: wasukalu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Pakatan Rakyat 2

Popular Posts

Mutiara Kata

"...... makanan semanis dan selazat ini bukan dibuat daripada wang ayah dan ibumu. Kenyangkan perut rakyatmu dengan makanan ini sebelum engkau mengenyangkan perutmu"

Khalifah Umar bin Khatab

Alexa Internet

Blog Archive