Berita Terbaru :

Jom Baca!!!

Followers

Ayyuha al-Syabab


"Sudut yang paling merbahaya sekali dalam sesuatu umat yang sedang membangun-terutama di ketika masih dalam peringkat permulaan kebangkitan ialah lahirnya berbagai corak fikrah dan pegangan, pelbagai seruan, bermacam-macam program, pelbagai langkah dan cara yang bersimpang siur di samping lahirnya begitu banyak orang-orang yang berlagak penganjur dan pemimpin.

Semua itu hanya memecah belahkan tenaga serta mencerai beraikan kekuatan yang sedia ada lalu mengendalakan tercapainya segala matlamat yang dituju.

Menyedari hal inilah maka suatu kajian terhadap segala fikrah tadi serta suatu analisa perbandingan di antaranya merupakan suatu persoalan yang asasi yang mesti dilakukan oleh setiap orang yang benar-benar inginkan reformasi"

-hassan al-banna-

Thursday, September 19, 2013

"Malaysia Pasca PRU 13" - Bual Bicara Bersama Facebookers | 15 September 2013 (FULL HD)Rakaman penuh program Bual Bicara Bersama Facebookers Siri-5 yang menampilkan Ust Dr Zaharuddin Abd Rahman (Pengerusi MURSHID), Dr Zuhdi Marzuki (Pengarah Operasi Pusat Penyelidikan Pas Pusat), Wan Saiful Wan Jan (Pengarah IDEAS) bersama moderator Hasbie Muda yang berlangsung pada 15 Spetember 2013 bertempat di Balai Islam Lundang.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Pakatan Rakyat 2

Popular Posts

Mutiara Kata

"...... makanan semanis dan selazat ini bukan dibuat daripada wang ayah dan ibumu. Kenyangkan perut rakyatmu dengan makanan ini sebelum engkau mengenyangkan perutmu"

Khalifah Umar bin Khatab

Alexa Internet

There was an error in this gadget

Blog Archive